Offset niet aangehouden bij Trump-betoging

Door: DitjesDatjes
26-10-2020

De video die Offset zaterdagavond deelde van agenten die hem ondervroegen bij een pro-Trump-betoging, hebben niet tot zijn arrestatie geleid. Dat heeft de politie van Beverly Hills zondag laten weten aan The Wrap.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Migos-rapper filmde het incident en deelde het live op Instagram. Hij reed, vermoedelijk met echtgenote Cardi B die ook beelden van de demonstratie postte, langs een betoging van Trump-supporters toen agenten hem staande hielden. Ze lieten daarbij weten dat ze een melding hadden gekregen dat de inzittenden van de auto hun wapens hadden getoond aan omstanders. Offset ontkende dat, en wees de agenten erop dat betogers zijn auto hadden geraakt met vlaggenstokken.

De politie sommeerde de rapper zijn motor af te zetten, maar Offset maakte er een punt van zijn handen op het stuur te houden “omdat jullie je wapens paraat hebben”. Het filmpje eindigt ermee dat de agenten de autodeur opendoen en de muzikant dwingen uit te stappen. Dat leidde tot een aantal mediaberichten dat Offset gearresteerd zou zijn, maar dat is niet het geval, aldus de politiewoordvoerder. Wel werd een van de betogers aangehouden voor het dragen van een wapen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD