RUZIE: OG3NE haalt uit naar BLØF

OG3NE
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Caroline Vlietstra

AMSTERDAM – De meiden van OG3NE halen op Twitter uit naar Paskal Jakobsen van BLØF die maandag in het AD onthult dat hij op verzoek heeft meegeschreven aan een liedje van OG3NE voor het songfestival. Hij noemt zijn liedje beter dan Lights and Shadows waarmee de drie zusjes elfde werden in Kiev.

Paskal denkt dat het vooraf al duidelijk was dat OG3NE met een liedje van hun vader naar het Eurovisiesongfestival zouden gaan. “Ik vraag me af waarom ze dan überhaupt al die andere componisten hebben gevraagd om te gaan schrijven. Blijkbaar wisten ze van tevoren wat het moest worden.”

De BLØF-zanger schreef een alternatief liedje met een Engelstalige singer-songwriter. ”Dat is uiteindelijk niet gekozen, hoewel ik het nog steeds veel beter vind dan het lied waarmee ze nu hebben meegedaan”, zegt Jakobsen in de krant.

De meiden van OG3NE reageren geprikkeld. ”Je bedoelt de poging die unaniem niet door de eerste ronde van de selectiecommissie kwam? Helaas blijft ’t allemaal maar Bløf #auw”, reageert het drietal.

 

BuzzE

 

 

Tags

BLØFO'G3NE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck