OG3NE heeft vriendin (20) vader nog nauwelijks ontmoet

OG3NE-zusjes Amy, Shelley en Lisa hebben de nieuwe, 20-jarige vriendin van hun vader Rick Vol (55) nog amper ontmoet. Toch betekent het niet dat ze de relatie met hun leeftijdgenote afkeuren. ,,We nemen gewoon de tijd om haar te leren kennen.”

Het hechte gezin kreeg vorig jaar een grote klap te verwerken: hun moeder Isolde overleed op 48-jarige leeftijd aan een zeldzame vorm van botkanker. Afgelopen zomer maakte Rick Vol bekend dat hij nieuw liefdesgeluk had gevonden: superfan van OG3NE Janine Aarts uit Venray.

Kritiek

Er brak een storm van kritiek los. Immers, Janine is van dezelfde leeftijd als Amy, Shelly en Lisa. Rick reageerde gelaten: ,,Door de kritiek zijn mijn vriendin en ik meer naar elkaar toe gegroeid. Leeftijd is maar een getal.”

Liefde

Ook de drie meiden zijn blij dat hun vader een schouder heeft gevonden om op uit te huilen. Aan Privé vertelden zij: ,,Dat is wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt. Als je zo close met elkaar bent als wij dan moet je elkaar alle geluk van de wereld wensen.”

Wegens hun vele optredens, zijn ze niet vaak bij hun vader. Dat zou dan ook de verklaring zijn voor het nog nauwelijks ontmoeten van Janine. ,,Maar dat komt vanzelf”, zeggen Amy, Shelley en Lisa.