OG3NE-zussen verbreken ook band met vriendin vader

OG3NE-zussen willen vriendin van vader niet meer zien|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is hommeles in huize Vol: onlangs vertelden de OG3NE-zussen dat het contact met hun vader bekoeld is. Er wordt vermoed dat het te maken heeft met zijn 35 jaar jongere vriendin Janine, iets wat nu bevestigd lijkt te worden. De zussen hebben ook de band met Janine verbroken.

,,We hebben al veel moeten doorstaan als gezin. Daarnaast werken wij vanaf jonge leeftijd al heel nauw samen met onze vader, wat als familie natuurlijk niet altijd makkelijk is. Op dit moment zitten onze vader en wij niet op één lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe”, liet Shelley weten in gesprek met Yvonne Coldeweijer.

OG3NE wil er niets over kwijt

De band tussen de gezinsleden blijkt al voor lange tijd bekoeld te zijn. Het huis van Lisa grenst aan het huis van hun vader. Jarenlang hadden ze een doorgang zodat ze gemakkelijk van het ene huis naar het andere huis konden lopen, maar een tijdje geleden is deze doorgang ineens dichtgemaakt.

Waarom het niet botert tussen OG3NE en hun vader willen de zussen niet kwijt. ,,We willen het eigenlijk gewoon persoonlijk houden, de hele kwestie”, legt Lisa uit in gesprek met RTL Boulevard. ,,Dat houden we privé dus daar gaan we verder niets op zeggen”, valt Shelley haar zus bij.

Band ook verbroken met Janine

Toch wordt er sterk vermoed dat het te maken heeft met Janine, de vriendin van hun vader. Hoewel de zussen eerder zeiden blij voor hun vader te zijn, hebben ze nu ook de band met Janine verbroken. ,,De OG3NE zusjes zijn onlangs niet alleen hun vader gaan ontvolgen, maar ook zijn 35 jaar jongere vriendin, Janine”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Tags

JUICEO'G3NERUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck