Oh, wat een jaar! en Weet ik veel blijven bij RTL

Door: DitjesDatjes
09-10-2019

Hoewel Linda de Mol naar Talpa is verhuisd, blijven twee programma’s die zij presenteerde bij haar oude werkgever RTL. Het achtste seizoen van Weet ik veel en het derde seizoen van Oh, wat een jaar! zullen door RTL worden uitgezonden, heeft de zender woensdag bekendgemaakt.

Oh, wat een jaar! en Weet ik veel keren in het voorjaar terug op de buis. Welk RTL-gezicht de beide programma’s van Linda overneemt, weet de zender nog niet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De afgelopen maanden was er discussie tussen RTL en Talpa over een aantal contractuele afspraken rondom de programma’s. “Het is goed dat er in dit dossier eindelijk duidelijkheid is”, zegt een woordvoerder van RTL. “Nu ons standpunt ook door een juridische uitspraak is bekrachtigd, kunnen wij weer overgaan tot de orde van de dag.”

Met het vertrek van Linda, die 1 juli de overstap maakte naar de Talpa-zenders van haar broer John, raakte de zender een aantal goed bekeken programma’s kwijt, waaronder Miljoenenjacht, Linda’s Zomerweek en Ik hou van Holland. Eerder haalde Talpa ook al shows als It Takes 2, Dance Dance Dance en Voetbal Inside weg bij RTL. Ook over The Voice werd gekibbeld, maar de talentenjacht blijft bij RTL.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD