Olav Mol is nog lang niet klaar met Formule 1

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Olav Mol is zich druk aan het inzetten voor een nieuwe app, waarmee zijn commentaar op toekomstige Formule 1-races kan worden gesynchroniseerd met de televisie-uitzending.

Hoewel Olav Mol niet door Viaplay is benaderd om de Formule 1 op televisie te gaan becommentariëren, houdt zijn loopbaan nog écht niet op. De sportcommentator heeft ook nog zijn eigen Grand Prix Radio, waarmee hij de radiorechten voor de F1 heeft bemachtigd en hij is nu druk bezig met een ander project waardoor de televisiekijker hem toch misschien kan horen, zo vertelt hij tegen de Telegraaf

App

Olav Mol: ,,We zijn bezig met een app waarmee je mijn commentaar via Grand Prix Radio kunt synchroniseren met de uitzending op tv of je smartphone. Zo zou je mij niet drie seconden te vroeg of te laat horen roepen dat Alonso eraf schiet.” Voorlopig wordt het commentaar in Hilversum opgenomen, maar als de kans zich voordoet gaat Mol graag weer op pad.

Ontslag

Olav Mol verzorgt al bijna dertig jaar het commentaar bij de Formule 1. Met een pauze in 2013. Olav Mol wil de races graag verslaan vanaf de baan, en hierin kon om financiële redenen niet in worden meegegaan. Mol nam ontslag. Later heeft werd hij toch weer aangenomen.  Nadat Viaplay de rechten van de Formule 1 had bemachtigd, had de organisatie aangegeven het compleet anders te doen. Olav Mol past niet in dat plaatje. Vanaf volgend seizoen is de Formule 1 bij Viaplay te zien.

Tags

F1FORMULE 1GRAND PRIX RADIOOLAV MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck