Olcay beleefde wilde nacht met Ruben Nicolai

Door: Tanja Brouwer
10-04-2019

Ruud de Wild en Olcay Gulsen zouden stapelverliefd op elkaar zijn. Onlangs is bekend geworden dat ze een relatie hebben, maar pril is het nog wel. Hopelijk kan hun relatie tegen de nieuwe geruchten rondom Olcay en Ruben Nicolai. Er wordt namelijk beweerd dat Ruud tweede keus is en Olcay eigenlijk achter Ruben aanzat.

Hilton Hotel

Het is nog niet zo lang geleden dat Olcay en Ruben een nacht samen doorbrachten. Dat schrijft weekblad Story. Vlak voor de kerstdagen ging het team van RTL Boulevard namelijk uiteten, en volgens het weekblad viel het mensen op dat Ruben en Olcay wel erg veel met elkaar bezig waren. ,,Ze flirtten ongegeneerd en trokken steeds meer naar elkaar toe. Aan het eind van de avond, toen iedereen zijns weegs ging, bleven Olcay en Ruben bij elkaar”, vertelt een bron aan het blad.

Volgens de bron zijn ze samen naar het Hilton Hotel gegaan en hebben ze daar de nacht doorgebracht. ,,Op de parkeerplaats van het hotel hebben ze gezoend. En het zou niet bij die ene nacht zijn gebleven.”

Liefde

Helaas voor Olcay zit Ruben niet te wachten op een vaste relatie. Sinds hij in 2014 scheidde van Laurien, met wie hij twee dochters heeft, is hij cynisch geworden over relaties. ,,Het is ook niet zo dat ik niet meer in de liefde geloof, ik vind het na vier jaar single zijn gewoon lastig om me het voor te stellen”, zei Ruben in een interview met Vrouw. ,,Een nieuwe liefde zou ook de balans compleet verstoren.”

Misschien koos Olcay eieren voor haar geld en ging ze achter Ruud aan. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze vlak na het avontuurtje met Ruben écht voor de radio-dj viel.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen