Olcay Gulsen beschuldigde zieke Ruud van hypochondrie

Olcay: Ruud is een hypochonder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds Ruud de Wild werd gediagnosticeerd met darmkanker, staat Olcay Gulsen hem volledig bij. Maar van één uitspraak heeft ze ongelooflijk veel spijt. ,,Woorden waar ik ontzettend veel spijt van heb.”

Hypochondrie

Begin dit jaar werd er darmkanker gediagnosticeerd bij Ruud. De dag voor zijn endoscopie was hij enorm zenuwachtig, maar Olcay verzekerde hem dat er niets aan de hand was en dat alles goed zou komen.

,,Ruud maakt zich zorgen, hij zegt zeker te weten dat het niet goed is”, schrijft Olcay in haar column voor &C. ,,Licht geïrriteerd roep ik dat hij na het onderzoek ook eens wat moet doen aan zijn hypochondrie. Woorden waar ik daarna nog vaak over na zou denken en waarvan ik ontzettend veel spijt zou krijgen.”

Huilend door de klapdeuren

In de documentaire ‘Diagnose de Wild’ is te zien dat Ruud naar het ziekenhuis gaat. Vanwege de coronamaatregelen mocht Olcay niet bij de endoscopie aanwezig zijn, wat het allemaal nog spannender maakte. Ze bleef wachten buiten de deur en na twee uur begon ook zij zich zorgen te maken.

Helaas klopte het gevoel van Ruud en ging het helemaal niet goed met hem. ,,Hij kwam huilend door die klapdeuren heen en zei dat hij het niet ging redden”, vertelt Olcay in de documentaire. Op dat moment wilde ze het liefst het ziekenhuis uit rennen.

Schoon verklaard

Inmiddels is Ruud schoon verklaard en Olcay beseft meer dan ooit hoe belangrijk gezondheid is, zo schrijft ze in haar column. ,,Ik ben stiekem best blij dat 2021 bijna achter de rug is en heb zin in een nieuw maar vooral gezond jaar. Want een goede gezondheid is het enige belangrijke wat een mens zich kan wensen.”

Tags

OLCAY EN RUUDOLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck