Olcay Gulsen ‘blij’ met breuk Ruud de Wild

Olcay
Door: Lies Jansen
21-07-2020

In het tijdschrift &C vertelt Olcay Gulsen openlijk over haar breuk met Ruud de Wild. Nadat de twee vorig jaar net een maand elkaar de liefde hadden verklaard, kwam er een punt achter de relatie te staan. Toen Olcay heftig nieuws te horen kreeg, ‘vertrok’ Ruud. Nu Olcay en Ruud weer samenzijn, geven ze aan ‘veel te hebben geleerd.’ 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Olcay verloor zichzelf

Toen Ruud en Olcay vorig jaar terugkwamen van hun eerste vakantie samen, bereikte een verschrikkelijk nieuws het kersverse koppel. Het overlijden van Olcay haar eerste grote liefde, James Harris. Hierna raakte Olcay totaal zichzelf kwijt. ,,Ergens zag ik het tien jaar geleden al aankomen. James was een moeilijke man, had een verleden met drugs. Het ging exact zoals ik verwachtte en de pijn was ook zoals ik verwachtte. Dat vind ik het moeilijkste aan het leven, dat dit erbij hoort”, aldus Olcay. 

Ruud is ‘tekortgeschoten’

In deze moeilijke periode was Ruud heel duidelijk en recht door zee. Terwijl Olcay zichzelf kwijt was, besloot Ruud dat er een streep onder de relatie gezet moest worden. Direct kreeg Olcay ook nog de hele media over zich heen.

Volgens Ruud is hij in deze periode tekortgeschoten. ,,Het was misschien wel het leerzaamste uit mijn leven. Soms moet je je ego aan de kant zetten en er gewoon voor iemand zijn”, aldus Ruud. 

Meer DenD