Olcay Gulsen deelt gênant geheim: ‘Ongelukje tijdens Wie is de Mol’

Olcay deelt geheim
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Olcay Gulsen heeft een gênant geheim onthuld. Ze heeft een zwakke blaas en plast daardoor vaak in haar broek. Ook tijdens opnames van Wie is de Mol hield ze het niet droog. ,,Iedereen zag het.”

In ‘De Zoveelste Podcast’ vertelt Olcay dat ze niet alleen vaak uit haar broek scheurt, maar ook geregeld in haar broek plast. Ook tijdens de opnames van Wie is de Mol bleef haar broek niet droog.

‘Het hele team zag het’

Toen ze bezig was met een opdracht moest ze ineens heel nodig plassen. ,,Maar ik had het spel al drie keer stilgelegd omdat ik moest plassen, dus ik dacht: straks denken ze dat ik een of andere diva ben”, vertelt ze.

Maar helaas kon ze het niet ophouden tot de opnames klaar waren. ,,Ik heb een heel zwakke blaas”, legt ze uit. ,,Het hele camera- en geluidsteam zag het. Dat is toch echt heel gênant.”

Olcay ‘De Broekplasser’

Sinds die dag noemt de crew haar ‘De Broekplasser’. En hoewel Olcay op dat moment wel door de grond kon zakken van schaamte, besloot ze te doen alsof het heel normaal was. Ruud de Wild, die samen met Olcay de podcast opneemt, herkent dat wel bij haar. ,,Ik herken dat bij jou, dat je dingen die heel gek zijn als heel normaal verkoopt.”

Tags

GEHEIMGENANTOLCAY GULSENONTHULDRUUD DE WILDWIE IS DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie