Olcay Gulsen maakte zeperd met programma: ‘Zooitje van gemaakt’

programma van Olcay mislukt|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Olcay Gulsen mocht dit jaar het stokje overnemen van Thijs Zeeman en het programma Gestalkt presenteren. Jarenlang was het programma populair, maar Olcay zou het in één seizoen volledig om zeep hebben geholpen…

De naam verklapt het al: in het programma Gestalkt worden mensen geholpen die gestalkt worden. Sinds 2014 is het programma op televisie te zien en werd eerder gepresenteerd door Alberto Stegeman en Thijs Zeeman. Dit jaar mocht Olcay het stokje overnemen en hielp mensen die langdurig werden lastiggevallen door een stalker.

‘Nepverhalen en onwaarheden’

Een aantal slachtoffers hebben zich gemeld bij showbizzkanaal RealityFbi. ,,Zij hebben gehoord van het programma zelf dat Olcay het concept Gestalkt om zeep heeft geholpen”, aldus het kanaal op Instagram.

Het programma zou niet terugkeren omdat Olcay er een zooitje van gemaakt zou hebben. ,,Zowel in de presentatie en uitvoering achter de schermen, met grotendeels nepverhalen of grote onwaarheden.”

Vraagtekens bij de kijkers

Kijkers zeiden eerder dit jaar al vraagtekens te hebben bij het programma. Zo meldde slachtoffer Dewi zich dit seizoen bij Olcay, die voor het eerst een relatie kreeg met een vrouw, Amy. Wanneer Dewi de relatie verbrak, zou Amy haar bedreigd en gechanteerd hebben.

Olcay wist Amy met een smoes naar buiten te lokken, waarna ze haar kon confronteren. Maar Amy gaf aan dat ze Dewi al een aantal maanden met rust liet en zei bewijs te hebben dat Dewi haar ook stalkte. Dat bewijs kreeg de kijker uiteindelijk niet te zien, waardoor velen twijfelden aan het verhaal van Dewi.

In een volgende Story meldt RealityFbi dat Amy inderdaad onterecht als stalker neergezet is. Nu lijkt het erop dat er meer soortgelijke verhalen zijn. ,,Verder sprak ik met nog zeker twee andere dames, die dreigden met zaken tegen het programma gestalkt, omdat er vaak bewijs vervalst leek te zijn.”

Tags

ALBERTO STEGEMANFLOPGESTALKTOLCAY GULSENPROGRAMMATHIJS ZEEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck