Olcay Gulsen over eigen serie: ‘Beter dan de Meilandjes’

Olcay de serie is leuker dan die saaie Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Olcay Gulsen en haar man Ruud de Wild zijn binnenkort op NPO 1 te zien met hun eigen realityserie. Volgens Olcay hoeven de kijkers geen toneelstukjes te verwachten, zoals volgens haar wel het geval is bij de Meilandjes. ,,Dit is heel anders. We zijn behoorlijk scherp op de inhoud.”

In de serie Ruud & Olcay wordt het stel in hun dagelijkse leven gevolgd. ,,Het gaat over liefde, geloof, ons werk en de uitdagingen die wij hebben als samengesteld gezin”, vertelt Olcay in gesprek met Veronica Superguide.

‘Niks gescript’

Hebben Olcay en Ruud dezelfde ambities als de Meilandjes? ,,Nee, juist niet”, antwoordt Olcay. ,,Ik zie geen Meilandjes of De Bevers. Het is geen rock & roll bij ons, wij zijn best kleinburgerlijk. We hebben niks gescript. Dat wilde Ruud ook niet, want hij wilde dat het ‘echt’ zou zijn.”

‘Heel anders dan de Meilandjes’

Volgens Olcay is haar eigen serie inhoudelijk beter dan Chateau Meiland. Ze kan het dan ook niet laten om een sneer uit te delen aan de Meilandjes. ,,Dit is heel anders dan de Meilandjes”, sneert Olcay. ,,We zijn behoorlijk scherp op de inhoud.”

Moeilijke periode

Ook worden er serieuze thema’s besproken, zoals de moeilijke periode rondom de loodzware behandelingen tegen de kanker van Ruud. ,,De manier waarop Ruud met zijn herstel bezig is, of toch weer vreest ziek te worden, is niet gezond.”

Tags

OLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie