Olcay Gulsen heeft schizofrene vader vergeven

Door: DitjesDatjes
08-03-2018

RTL-Boulevard-deskundige en Wie is de Mol-finaliste Olcay Gulsen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een bloedhekel aan haar vader heeft. Toch heeft ze de ruzie bijgelegd. De 37-jarige stopt ‘m nu zelfs af en toe wat geld toe.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dorpsgek van Waalwijk

Het gaat goed met Olcay die aanstaande zaterdag in de eerste live-finale van Wie is de Mol staat. Dat was vroeger wel anders. Dat ze een afschuwelijke jeugd had ligt vooral aan haar vader die jarenlang bekend stond als de dorpsgek van Waalwijk, aldus Story. Hij was verslaafd, schizofreen en agressief.

,,Hij sloeg iedereen, meestal was mijn moeder het slachtoffer. Maar omdat wij haar wilden beschermen, kregen ook wij klappen,”┬ázei Olcay in een interview tegen Johnny de Mol.

Op straat

Olcay was lang boos op haar vader die tot 2016 in een psychiatrische inrichting zat. Tot hij daar ineens vanwege nieuwe regels niet meer welkom was en hij daardoor noodgedwongen op staart zwierf. Olcay besloot te helpen. ,,Een half jaar geleden hebben mijn zusjes en ik hem in een appartementje in Waalwijk geplaatst,” liet ze onlangs aan Trouw weten.

Hij belt haar meerdere malen per dag en wil dan voornamelijk een ding: geld. ,,Ik zeg nee maar uiteindelijk maar ik elke keer weer iets aan hem over. Laat die man zijn drugs maar gebruiken, als hij daar blij van wordt. Als hij toch aan zijn lot wordt overgelaten…Mijn vader leeft niet. Hij lijdt alleen maar.”

Zelfmoord

Ze gaat zelfs nog een stap verder en komt met heftige uitspraken:,,Het is voor hem, voor iedereen, beter als er nu, na 54 jaar een einde aan zijn leven komt. Het is niet ondenkbaar dat hij zelfmoord pleegt. Ik zou mijn vader willen verlossen. Ik zou hem uit liefde doden.”

Meer DenD