Olcay Gulsen wil af van ‘enorme bazooka-tieten’

Olcay Gulsen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Olcay Gulsen wil liever een maatje minder. Ze overweegt om onder het mes te gaan voor een borstverkleining. ,,Het zijn enorme bazooka-tieten geworden waar ik me enorm aan stoor.”

‘Mij stoort het enorm’

Hoewel de meeste vrouwen juist liever grotere borsten willen, wil Olcay dat juist niet. In gesprek met ‘Beau Monde’ wordt de fashionista gevraagd wat ze aan zichzelf zou willen veranderen, en dan heeft ze haar antwoord meteen klaar: haar borsten.

,,Door de jaren heen zijn het enorme bazooka-tieten geworden”, aldus Olcay. Als het om borsten gaat, laten de meeste BN’ers ze juist vergroten in plaats van verkleinen. Maar Olcay wil er juist vanaf. ,,Mij stoort het enorm.”

Ook een spuitje hier en daar

De fashionista is heel openhartig als het om cosmetische ingrepen gaat. Zo onthulde ze al eerder in Beau Monde dat ze het een en ander al heeft laten doen aan zichzelf. ,,Ik heb wel eens een rimpeltje in mijn voorhoofd laten wegspuiten.”

Wel laat ze weten dat het met mate moet. ,,Ik vind alles prima op het gebied van botox, maar het is wel lelijk als je er te veel van gebruikt.” En dat geldt óók voor borstvergrotingen. ,,Iedereen gaat daardoor op elkaar lijken.”

Tags

BOTOXCOSMETISCHE INGREPENOLCAY GULSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie