Olcay Gulsen wil geen spijt hebben

De 38-jarige Olcay Gulsen vindt dat het tijd wordt voor een baby. De RTL-Boulevard-presentatrice heeft nu haar SuperTrash-dagen voorbij zijn ruimte in haar agenda. Tijd voor gezinsuitbreiding!

Kinderwens

,,Ik twijfel op dit moment erg of het voor mij geen tijd is om een gezin te stichten,’ zegt Olcay tegen Story. ,,Ik ben 38, heb een mooie carrière gehad en wil niet over tien jaar spijt hebben nooit moeder te zijn geworden. Mijn kinderwens is geen vraag die ik nog lang onbeantwoord kan laten.”

,,Ik ben iemand die heel impulsief is en ik ben op een leeftijd dat ik daarin nu echt een keuze moet maken. Dus ja: misschien moet ik het gewoon doen!

Lievelingskind

Olcay Gulsen heeft al een beetje kunnen oefenen met Dael, het zevenjarig zoontje van vriend Frans Ghazi. ,,Het is mijn lievelingskind. We zijn samen twee handen op één buik. Hij is heel vaak bij ons. Daardoor voel ik me al behoorlijk moeder. De zorg voor hem bevalt me goed.”