Olcay Gulsen zet streep door huwelijk met Ruud de Wild

Olcay Gulsen
Door: Eva Steins
26-11-2020

Vorig jaar zomer verbraken Ruud de Wild en Olcay Gulsen hun kortstondige relatie. Na een paar maanden van bezinning sloten zij elkaar weer in de armen. Maar hun relatie zal niet bezegeld worden met een huwelijk, als het aan Olcay ligt. ,,Ik wil echt niet trouwen.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De relatie van Ruud en Olcay ging als een wervelwind. In eerste instantie schreeuwden zij hun liefde van de daken, maar toch trok het stel de stekker er vrij snel uit. De breuk kwam nadat Olcay’s ex-vriend James Harris plotseling overleed. Olcay had tijd en ruimte nodig om dit te verwerken. Uiteindelijk hield zij een plek voor Ruud in haar hart, en sindsdien zijn de twee dolgelukkig samen.

Trouwen

Het stel woont al een tijd samen, maar een huwelijk zit er wat betreft Olcay niet in. Dit vertelt zij aan Story.

,,Maar ik ben niet het type dat wil trouwen. Ik denk ook niet dat Ruud mij een aanzoek gaat doen. Ten eerste heb ik hem al gewaarschuwd dat ik daar niet op zit te wachten. Want ik wil echt niet trouwen. En Ruud is al twee keer getrouwd geweest. Dan kun je zeggen: drie keer is scheepsrecht, maar wij doen het zonder dat boterbriefje. Gelukkiger dan dit worden we toch niet.”

LEES OOK:

Ruud en Olcay gaan strijd aan in nieuw radioprogramma

Meer DenD