Olcay haalt uit naar ‘valse’ collega

Olcay
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer


Olcay Gulsen snapt niets van de uitspraken die haar collega Rob Goossens onlangs deed in RTL Boulevard. Hij zei namelijk dat Olcay binnenkort geen werk meer heeft bij Talpa door de aangekondigde bezuinigingen. Olcay reageert in weekblad Weekend op die bewering. 

Stemmingmakerij

,,Als je je een beetje inleest, wat je toch wel mag verwachten van iemand die zich deskundige noemt, kom je er snel genoeg achter dat ik een driejarig contract heb getekend bij Talpa.” Olcay begrijpt niet dat Goossens een podium krijgt om iets over haar te zeggen. ,,Ik ben best wel verrast dat die man als entertainmentdeskundige aan de desk mag staan. Het is totaal niet aan de orde. Ik vond het vreemd en stemmingmakerij om niks.”

‘Enorme impact’

Niet alleen zei Goossens iets over de baan van Olcay die in gevaar zou zijn, maar ook over haar programma over huiselijk geweld. Volgens hem was het absoluut geen succes.

Ook daar is Olcay het niet mee eens. ,,Het programma heeft een mega-impact gehad, tot in de Tweede Kamer aan toe”, zegt de vrouw. ,,Er hebben diverse leden contact met mij opgezocht om over dat onderwerp van gedachten te wisselen, dus weet ik ook hierbij weer niet zo goed wat die zogenaamde deskundige wil zeggen.”

Tags

HUISELIJK GEWELDOLCAY GULSENPROGRAMMAROB GOOSSENSUITHAAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie