Olcay koopt appartement van Ruud en betaalde dit!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

De twee leken geen genoeg van elkaar te krijgen, maar toch strandde de relatie van Olcay Gulsen en Ruud de Wild afgelopen zomer. Maar van haat geen sprake, want Olcay kocht het appartement van Ruud.

BekendeBuren wist eerder al te melden dat Olcay het appartement van Ruud heeft overgekocht. Het appartement is gelegen onder het eigen appartement van Olcay. Ruud kocht deze in 2022 op het moment dat de ex-geliefden nog samen waren.

Miljoenen schuld

Ruud kocht het appartement voor ruim 1,2 miljoen met een hypotheek van 1,5 miljoen. Nadat het stel een punt zette achter hun relatie kocht Ruud weer een ander appartement. Hij kocht een woning in de Jordaan voor een bedrag van 1,8 miljoen. Dat maakte hem niet alleen eigenaar van een nieuw appartement, maar ook van een miljoenen schuld.

Olcay to the rescue

Maar daar is zijn lieftallige ex Olcay. Ze heeft het appartement van Ruud gekocht en verlost hem hiermee van zijn miljoenen schuld. Ze lapte er 1,5 miljoen euro voor, dezelfde prijs als de hypotheek die Ruud voor dat appartement had afgesloten. Natuurlijk zal Ruud blij zijn dat het appartement is verkocht, en nog wel voor een mooie prijs.

Tags

OLCAY EN RUUD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck