Olcay openhartig over seks met Ruud de Wild

Door: DitjesenDatjes
18-06-2019

Ruud de Wild en Olcay Gulsen leken stapelverliefd op elkaar. Ze werken vaak samen gespot en gingen met z’n tweetjes op een liefdesreisje. Toch maakten ze twee weken geleden bekend uit elkaar te zijn. De presentatrice vertelt openhartig waar het ieder geval níet aan lag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vanzelf

Bij veel stellen dooft de vlam. Ze krijgen een broer-zus-relatie of vinden elkaar na een tijd gewoon niet meer aantrekkelijk. Bij Ruud en Olcay zat dat nog wel goed, want blijkbaar vlogen daar de vonken er regelmatig. Tegen Linda zei Olcay: ,,Ik ben superverliefd op hem en hij zegt de hele tijd ‘ik hou van je’. Dan gaat seks vanzelf. Hij is aantrekkelijk, maar ik ben vooral gevallen voor zijn intelligentie en brede kijk op het leven. We raken uitgepraat. En het is fijn dat hij wat ouder is.”

Waarom de twee uit elkaar zijn, is niet helemaal duidelijk. Wel vertelde Olcay eerder aan Shownieuws dat er momenteel toch geen plek is in haar leven voor een man. Dat komt onder andere door de dood van haar ex en goede vriend James Harris.

Twee keer per week

Met haar vorige vriend was seks niet zo vanzelfsprekend. ,,Ik vind het vies en ik ben er te ongeduldig voor”, heeft Olcay ooit in VIVA gezegd over seks. ,,,Ik ben ervan overtuigd dat er heel veel vrouwen zijn zoals ik, die denken: van mij hoeft het geen twee keer per week.”

Meer DenD