Olcay over Ruud: ‘Er is geen normaal contact’

Geen contact meer tussen Ruud en Olcay
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar Olcay Gulsen en Ruud de Wild beweerden als vrienden uit elkaar te zijn gegaan, blijkt niets minder waar. Volgens Olcay is er momenteel ‘geen normaal contact’ tussen haar en Ruud.

Olcay en Ruud maakten vorig jaar de breuk bekend na een relatie van vier jaar. ,,Het kwam wel iets meer vanuit mij, maar dat komt denk ik doordat ik een stuk jonger ben dan Ruud”, vertelt Olcay in gesprek met Vrouw. ,,Ik zit gewoon niet in een fase van mijn leven dat ik ergens voor wil settelen.”

Eigen geluk

Olcay schreef destijds op Instagram dat er geen ander in het spel was en ze hadden ook geen ruzie. Waarom gingen de twee dan uit elkaar? ,,Ik wil niet in januari al mijn juli-vakantie plannen, daar krijg ik jeuk van”, vertelt ze nu. ,,Het waren veel van dit soort kinderachtige dingen, waarvan ik bij mezelf dacht: are you kidding me, waarom ben jij zo? Ik wil het maximale uit mijn leven halen, en dan moet je ook voor je eigen geluk durven gaan.”

Niet bevriend

De twee zijn momenteel niet bevriend met elkaar. ,,We zijn op dit moment geen vrienden. Ruud vindt dat een beetje lastig, maar ik hoop dat we straks in een fase komen waarin we wel weer normaal contact met elkaar hebben. Ik heb namelijk het idee dat we eigenlijk veel betere vrienden zijn dan geliefden.”

Echte passie

Op haar website gaf Olcay al eerder aan dat ‘echte passie’ ontbrak in de relatie. ,,Natuurlijk zijn er veel mensen die liever met hun beste vriend hun leven doorbrengen en ik begrijp dat ook zeker. Niets is fijner dan met iemand zijn die je vertrouwt en die goed in elkaar steekt. Toch was er steeds die twijfel bij ons beiden die op verschillende momenten terugkwam”, legde ze uit.

Knoop doorgehakt

Na maanden twijfelen hakte Olcay de knoop door. En dat was niet makkelijk. ,,Best lastig als je iemand echt heel leuk vindt, maar echt meer als beste vriend dan als levenspartner. Het is veel makkelijker als je iemand niet leuk vindt.”

Tags

OLCAY GULSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck