Olcay ziet verbouwing niet meer zitten: ‘Meltdown’

Olcay's verbouwing is een puinhoop
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Olcay Gulsen is nog altijd druk bezig met de verbouwing van haar woning, maar ziet het even niet meer zitten. Op Instagram uit ze haar frustratie.

,,Eerste mini verbouw meltdown loading…”, schrijft Olcay in Instagram Stories. Wat is er aan de hand? Olcay blijkt een paar maanden een keuze te hebben gemaakt over haar kozijnen, maar is er nu al niet meer tevreden over. ,,Paar maanden geleden dacht ik: hoogglans zwarte kozijnen lijken me wel wat. Tip van mij: niet doen… Gewoon nooit.”

‘Meltdown’

Volgens Olcay is er maar één ding mooi in hoogglans zwart, en dat heeft niks met een woning te maken. ,,Het enige wat leuk is in hoogglans zwart is een zonnebril.”

Ruud de Wild

Olcay deed eerder deze week nog een bijzondere onthulling over de breuk met Ruud de Wild. Zij was namelijk degene die een punt achter de relatie heeft gezet. ,,Het kwam wel iets meer vanuit mij, maar dat komt denk ik doordat ik een stuk jonger ben dan Ruud”, vertelde ze in gesprek met Vrouw. ,,Ik zit gewoon niet in een fase van mijn leven dat ik ergens voor wil settelen.”

Eigen geluk

Er was geen ander in het spel, maar het zat hem volgens Olcay meer in de kleine dingen. ,,Ik wil niet in januari al mijn juli-vakantie plannen, daar krijg ik jeuk van. Het waren veel van dit soort kinderachtige dingen, waarvan ik bij mezelf dacht: are you kidding me, waarom ben jij zo? Ik wil het maximale uit mijn leven halen, en dan moet je ook voor je eigen geluk durven gaan.”

Tags

OLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck