Olivia Newton-John wil niks weten van ‘gewone’ medicijnen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Actrice Olivia Newton-John gebruikt cannabis. Zij vindt het zo’n fijn spul, dat ze wil dat iedereen toegang tot de drugs krijgt.

 Borstkanker

In mei werd opnieuw borstkanker bij haar geconstateerd. Ze wil geen pijnstillers meer, maar drinkt een mix die haar man voor haar maakt. Die mix helpt naar eigen zeggen goed tegen de pijn.

In het Australische programma 60 Minutes zegt ze het volgende: “Mijn echtgenoot is gespecialiseerd in medicijnplanten en dus heeft hij cannabis laten groeien en er een smaakje aan toegevoegd,. Dat helpt echt tegen de pijn. Het werkt goed voor mij, omdat ik niet graag voorgeschreven medicijnen gebruik. Ik vind dat het voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn.”

Onderrug

De pijn was zo heftig dat ze een tijd niet kon lopen. Vooral in haar onderrug, waar de kanker is uitgestraald, had ze ontzettende pijn. Door de cannabis is die pijn en stuk minder erg en kan ze gewoon weer lopen. Ze staat dan tegenwoordig ook gewoon weer op het podium en toert door Amerika.

Chemotherapie

In 1992 werd er voor het eerst borstkanker bij Olivia geconstateerd. Ze was toen 43 jaar oud. Ze onderging toen chemotherapie en een deel van haar borst werd verwijderd en vervolgens weer gereconstrueerd.
Vervolgens werd ze ‘schoon’ verklaard, maar helaas keerde de kanker terug. Nu is de ziekte uitgezaaid in haar onderrug.

Tags

BORSTKANKERCANNABISDRUGSGREASEKANKERMEDICIJNENOLIVIA NEWTON-JOHNWIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck