Olivia Wilde: Harry Styles spuugde niet op Chris Pine

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Harry Styles heeft tijdens het filmfestival in Venetië niet gespuugd op acteur Chris Pine, zijn tegenspeler uit de film Don’t Worry Darling. Dat heeft de regisseur van de film, Olivia Wilde, donderdag nog maar eens benadrukt tijdens een interview in The Late Show with Stephen Colbert op de Amerikaanse televisie.

“Ik denk dat het een goed voorbeeld is van mensen die overal naar drama zoeken”, zei Wilde tegen Colbert, die weer eens vroeg naar de rel die de gemoederen in Hollywood al enige tijd bezighoudt. “Harry spuugde echt niet op Chris.” Wilde wilde zich eerder niet uitlaten over het voorval, maar deed dat nu dus toch.

Het gerucht over het spugen ontstond enkele weken terug tijdens een vertoning van de thriller op het filmfestival. Terwijl Styles naar zijn stoel ging, maakte hij een subtiele ‘puh’-beweging met zijn mond. Pine keek toen naar zijn schoot, onderbrak zijn applaus, schudde zijn hoofd en grijnsde alsof er een grap tussen de twee sterren was.

Het hele incident werd zo groot dat een ontkenning van het spugen werd uitgevaardigd.

“Voor alle duidelijkheid, Harry Styles spuugde niet op Chris Pine”, vertelde een vertegenwoordiger van Pine aan People magazine. “Er is niets dan respect tussen deze twee mannen en elke andere suggestie is een flagrante poging om drama te creëren dat gewoon niet bestaat.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie