Olivier Richters krijgt vaste rol als schurk in hitserie Reacher

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De Nederlandse acteur Olivier Richters heeft een vaste rol te pakken in de hitserie Reacher van Prime. De streamingdienst bevestigde vrijdag op sociale media het nieuws dat ‘The Dutch Giant’, zoals zijn bijnaam luidt, de rol van schurk Paulie gaat spelen.

Titelpersonage Jack Reacher is het geesteskind van Lee Childs, die 25 boeken schreef over de oud-militair. Van zijn boeken over Reacher zijn wereldwijd 100 miljoen exemplaren verkocht. In de serie speelt acteur Alan Ritchson de titelrol.

De opnames van het derde seizoen zijn al enige tijd bezig in Canada. Fans van de serie reageren online enthousiast op de casting van de 34-jarige Richters. Paulie is een populair personage uit de boekenreeks.

De vaste rol in Reacher is een nieuwe stap in de carrière van Richters. De 2.18 meter lange bodybuilder was de afgelopen jaren al te zien in bijrollen in talloze actiefilms, zoals Indiana Jones and the Dial of Destiny, Black Widow en The Kingsman 3. Eerder meldde de Nederlandse acteur al trots dat hij een vaste rol had gekregen in een grote serie, maar Richters mocht toen nog niet zeggen om welke serie het ging.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck