Olly Murs debuteert als coach in The Voice UK

Door: DitjesDatjes
04-01-2018

LONDEN – Olly Murs werd in één klap bekend toen hij in 2009 auditie deed voor het zesde seizoen van The X Factor in Engeland. Hij debuteert nu zelf als coach in The Voice UK, samen met medecoaches Tom Jones, will.i.am en Jennifer Hudson.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de Britse krant Mirror vertelt Olly nog geen felicitatie te hebben ontvangen van Simon Cowell die hem in The X Factor ontdekte. ”Hij heeft mijn telefoonnummer en weet hoe hij me moet bereiken. Dus als hij wil bellen, dan babbelen we even, maar waarschijnlijk doet hij dat niet”, zegt de Engelse zanger. “Als hij de show zaterdag ziet, zal hij niet blij zijn”, grapt Olly.

Hij voegt eraan toe dat hij de muziekmagnaat veel dank verschuldigd is. ”Je neemt je eigen beslissingen in het leven. Toen ik werd gevraagd voor The Voice heb ik besloten het te doen. Ik zal veel leren. Ik wil groeien en ik wil mensen helpen.”

The Voice UK begint zaterdagavond met de Blind Auditions. De coaches zijn vol zelfvertrouwen over de show. “Wat je kan leren als talent in The Voice is onbetaalbaar. Je wordt gecoacht door mensen die al doen wat jij ambieert. Ik wou dat ik dat had toen ik begon”, zegt Jennifer Hudson. Tom Jones zegt: ”Mensen komen naar ons omdat ze willen dat we ze horen voordat we ze zien. Oren zijn het belangrijkste bij het beoordelen van muziek.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD