Om deze reden barstte Kate Middleton vlak voor bruiloft in tranen uit

Kate Middleton
Door: Eva Steins
19-01-2021

De bruiloft van Kate Middleton en prins William was er een voor in de geschiedenisboeken. De prachtige jurk, de beroemde gasten én ‘de kus’. Geen reden om van verdriet in huilen uit te barsten lijkt het, maar dat is wél wat er gebeurde. Waarom moest Kate hard huilen vlak voor de bruiloft?

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Kate Middleton en prins William onder het toeziend oog van miljoenen mensen in het huwelijksbootje stapten. Op 29 april 2011 verscheen Kate in een prachtige jurk ontworpen door Sarah Burton van Brits modehuis Alexander McQueen voor Westminster Abbey in Londen.

Jurk

Het was de jurk die Kate tot dikke tranen zou hebben geroerd. Beau Monde meldt dat de veelbesproken trouwjurk ervoor gezorgd heeft dat Kate op de dag van haar bruiloft ontroostbaar was. Volgens hen zou dit komen omdat details van de jurk vlak voor de ceremonie aan de pers werden gelekt.

Het paar had er voor de bruiloft alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze details binnen de koninklijke muren bleven, maar helaas lukte dit niet.

The Sunday Times was er destijds als eerste bij. ,,Een modebron meldt dat de jurk een combinatie is van Middleton’s eigen design-ideeën en Burton’s vergaande kennis van high fashion”, aldus de krant.

LEES OOK:

Kate Middleton opnieuw tante: zusje Pippa in verwachting

Meer DenD