OMG: Wil Rachel Hazes nog een kind?

Rachel met Otto gespot in vruchtbaarheidskliniek
Door: Charlotte Wijnen
21-03-2022

Er gaat wel een heel hardnekkig gerucht rond over Rachel Hazes. Na de verwarrende berichten op social media afgelopen weekend over haar en Klaas Otto, zouden ze een enorme stap hebben gezet in hun relatie…

Afgelopen weekend bevestigden Rachel en Klaas dat ze een relatie hebben. Ze deelden beiden een foto waarop ze aan het zoenen waren, iets waar zijn ex Gracia Kraus niet blij mee was. Ze hackte het Instagramaccount van Klaas om Rachel zwart te kunnen maken. Maar helaas voor Gracia is Klaas tot over zijn oren verliefd op Rachel. Het stel zou vorige week zelfs een grote stap hebben gezet in hun relatie.

Afspraak vruchtbaarheidstest

Klaas en Rachel werden samen bij het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch gespot. ,,Hier had Klaas Otto een afspraak voor een vruchtbaarheidstest!”, meldt showbizzkanaal Juice Channel op Instagram. ,,Onze bron binnen het Jeroen Bosch ziekenhuis geeft aan dat ‘koppels’ dit meestal doen als zij nog kinderen willen…”

Omdat het opmerkelijk nieuws is, besloot het kanaal om bewijs te vragen bij hun bron. ,,Wij hebben ook een bevestiging van de afspraak binnengekregen van onze bron”, aldus Juice Channel. Betekent dit dat Rachel nog een kind wil?

Meer DenD