Omgeving maakt zich zorgen om Maxime Meiland

Maxime is heel boos
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De omgeving van Maxime Meiland maakt zich ernstige zorgen. De dochter van Martien Meiland is wraaklustig nu ze uitgemaakt wordt voor leugenaar. ,,Die slutshaming maakt haar kwader en kwader.”

Maxime Meiland heeft de smaadzaak die haar vermeende verkrachter tegen haar had aangespannen, gewonnen. Maar nu de man de media opzoekt wordt ze steeds kwader. ,,Ze stelt dat ze slachtoffer is geworden van een verkrachting, maar die gast spreekt dat in verschillende media en in de rechtszaal tegen. Dat doet natuurlijk extra pijn”, vertelt biograaf Jan Dijkgraaf aan weekblad Party.

Roddelpraat

In Roddelpraat, waarbij zowel zijn gezicht als zijn stem onherkenbaar werden gemaakt, vertelde de vermeende verkrachter van Maxime zijn kant van het verhaal. Tot in detail legde hij uit hoe het volgens hem destijds was gegaan tussen hem en Maxime. Ook vertelde hij een verhaal over een verjaardagsfeest uit die tijd. Maxime zou op die verjaardag met meerdere jongens het bed in zijn gedoken.

Maxime kwaad

,,Maxime wordt nu voor slet uitgemaakt en die slutshaming maakt haar kwader en kwader”, aldus Jan. ,,Die uitzending van Roddelpraat met die jongen als gast, was voor haar natuurlijk wel heel vervelend. Ze kijkt daar natuurlijk niet zelf naar, maar de slutshaming die daar weer op volgt op social media, kun je nooit helemaal vermijden. Daar moet je dan weer een paar dagen van bijkomen.”

Tags

MAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck