Omgeving Montana zag breuk met Dirk aankomen: ‘Waren bijna nooit samen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat Montana Meiland en Dirk Hoogstraten een einde aan de relatie maakten, kwam niet voor iedereen onverwacht. Jan Dijkgraaf, die een goede band heeft met de Meilandjes, zag het al aankomen. Ook Erica’s ex-vriend Sander licht een tipje van de sluier op. ,,Ik heb ze nooit bij elkaar gezien.”

Montana deelde het verdrietige nieuws met een foto van haar en Dirk op Instagram. ,,We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten”, schreef Montana daarbij.

Niet onverwacht

Wat de exacte reden is van de breuk is nog altijd onduidelijk, maar de twee lijken wel in goede harmonie uit elkaar te zijn gegaan. Volgens biograaf Jan Dijkgraaf hadden de families van Montana en Dirk ook een goede band met elkaar. ,,Dat maakt de beslissing nog lastiger. De ouders van Dirk waren vorig jaar nog mee naar Frankrijk om het chateau daar verkoop-klaar te maken”, vertelt hij in gesprek met weekblad Story.

Toch kwam de breuk voor Jan niet onverwacht. ,,Als je na acht jaar nog niet samenwoont vind ik dat best lang. Mijn vrouw en ik woonden binnen een maand samen, dat was misschien wel erg snel. Maar we zouden geen acht jaar hebben gewacht. Ook onze kinderen gingen vrij snel samenwonen.”

‘Nooit bij elkaar gezien’

Ook Sander van Betten, de ex-vriend van Erica, wil graag iets kwijt over de situatie. In Story vertelt hij dat hij vanaf het moment dat hij het stel leerde kennen, al het gevoel had dat ze niet lang samen zouden blijven. ,,De vraag was wanneer het uit zou gaan tussen Montana en Dirk. Toen ik ze leerde kennen waren ze al een jaar of vijf, zes samen. Ik heb ze nooit bij elkaar gezien. Het waren afzonderlijke eilandjes, daar leek het wel op.”

Tags

FAMILIE MEILANDJAN DIJKGRAAFMEILANDJESMONTANA MEILANDSANDER VAN BETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck