OMI: ‘André Hazes jr is heel veel liefde te kort gekomen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De jonge André Hazes junior is heel veel liefde tekort gekomen, zegt ‘omi’, de oma van zijn vrouw Monique. ,,Hij heeft heel veel verdriet in zich…”

Dat zou veel verklaren volgens de vrouw, die na ziijn vertrek bij moeder Rachel een belangrijke rol in zijn leven speelt. Volgens de zoon van André Hazes is de vrouw heel belangrijk in zijn leven.

Uit het interview bij Eva Jinek en ook uit een fragment bij Telegraaf VNDG blijkt dat de jonge André, evenals zijn vader, bevattelijk is voor verslavingen. Daarmee wordt met name gedoeld op drank. Het was zijn vader André die door en door verslaafd was aan bier, maar nu blijkt zijn zoon ook een liefhebber te zijn van de goudgele rakkers. Hij zorgt ervoor dat vrienden in zijn omgeving hem weghouden bij de alcohol: uit zelfbescherming.

Daarnaast beschikt junior over dezelfde kwetsbare zenuwen als zijn vader. Voor een belangrijk concert duikt hij ook onder in een hotel om zijn omgeving niet tot overlast te zijn. ,,Ik heb de mazzel dat ik mijnsen om mij heen hen die het biertje bij me wegtrekken…”

Daarmee lijkt hij als twee druppels op zijn papa, in wiens voetsporen hij treedt. Zijn zus Roxeanne betreedt echt een geheel ander creatief pad. Waar Hazes jr. ook de hits van zijn vader vertolkt, komt Roxeanne vandaag met een nieuwe cd online en volgende week wordt die officieel gepresenteerd. Bovendien is haar band gevraagd om de DWDD-band te worden in seizoen 2017-2018.

 

Tags

DWDDHAZES JUNIORROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck