OML’er Eva zit er doorheen: ‘Wil ik deze kuur nog wel?’

OML'er Eva breekt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eva Hermans-Kroot, die afgelopen seizoen te zien was in het programma Over Mijn Lijk, zit er doorheen. ,,Wil ik deze kuur nog wel?”, vraagt ze zich af.

Eva laat aan haar volgers op Instagram weten dat ze gisteravond verdrietig was. ,,Ik zit er een beetje doorheen”, schrijft ze bij een foto die vanuit haar bed is gemaakt. ,,’Wil ik deze kuur nog wel?’ spookt steeds meer door mijn hoofd.”

Moeilijke dagen

Haar man Matthijs sleept haar door deze moeilijke dagen heen. ,,Blij dat Matthijs mij altijd wil aanhoren en wil praten. Maakt niet uit hoe laat. Het gaat nu weer prima met mij, maar merk dat ik echt meer rust nodig heb.”

Nieuwe kuur

Eva vertrok afgelopen vrijdag naar het ziekenhuis voor haar nieuwe kuur. Voordat ze met de kuur begint moet ze altijd bloedprikken zodat de artsen kunnen zien of de kuur door kan gaan. ,,Bloedprikken via mijn PAC was niet spannend of zo, maar omdat dat nogal uitliep kon ik gelijk door naar de afspraak met verpleegkundig longconsulent”, schreef Eva toen op Instagram. ,,Die beoordeelt dan het bloedbeeld en zegt of de kuur door kan gaan.”

Bijwerkingen

Nog voordat hij daar iets over kon zeggen, werd Eva gevraagd hoe het met haar ging. Ze vertelde dat haar vingers ontstoken zijn en dat ze uitslag heeft op haar huid. ,,Ik liet mijn handen zien en hij vond het er wel erg slecht uitzien. Hij zei dat die even mijn arts ging halen. Toen stelden ze voor om de kuur over te slaan vanwege de bijwerkingen.”

Klap

Het was opnieuw een klap in het gezicht van Eva. ,,Mijn handen en huid hebben tijd nodig om te herstellen en anders gaat het van kwaad tot erger”, zei Eva, die flink baalde. ,,Omdat het nu al de tweede keer is dat het vanwege bijwerkingen wordt gestaakt en ook kort op elkaar.”

Tags

OVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck