OML’er Roy en Annick delen heftige terugblik

Roy en Annick delen heftige terugblik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy, die we kennen uit het programma Over Mijn Lijk, deelt een heftig bericht op Instagram. Samen met zijn vrouw Annick blikt hij terug op vijf jaar geleden, de dag dat hij hoorde dat hij ongeneeslijk ziek is.

Het was afgelopen weekend vijf jaar geleden dat Roy te horen kreeg dat hij ongeneeslijk ziek is. In een emotioneel bericht op Instagram blikt zijn vrouw Annick terug op die dag.

‘Eng idee’

,,Ik vind het idee eng omdat ik me nu ook bedenk: vijf jaar? Vijf jaar is al best lang en fijn dat Roy nog bij ons mag zijn, maar vijf jaar kan ook betekenen dat het niet meer lang duurt of moeten we de vijf jaar zien als bonusjaren die misschien wel verdriedubbeld worden?”, schrijft Annick bij een foto met Roy in het ziekenhuis. ,,Vragen waar we geen antwoord op krijgen en misschien ook wel geen antwoord op willen krijgen. We hebben in ieder geval deze vijf jaar in de pocket en genieten extra van de mooie momenten samen!”

Steun

Roy en Annick kunnen op een hoop steun rekenen in de reacties. ,,Ik hoop dat je nog jaren kunt genieten van je mooie gezinnetje”, schrijft een volger. Ook Meriam, de moeder van Annick, reageert. ,,Alle mooie momenten en herinneringen nemen ze ons niet meer af, deze nemen we mee. En we maken met ons mooie krachtige gezin er nog heel veel mooie bij.”

Over Mijn Lijk

Roy was te zien in het negende seizoen van Over Mijn Lijk. In het BNNVARA-programma volgt presentator Tim Hofman vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en het beste van hun leven proberen te maken.

In het tiende seizoen, dat vanaf 9 januari te zien is, staan Zoë, Jeffrey, Jegor, Eva en Maaike centraal. Zij kregen de diagnose uitgezaaide botkanker, uitgezaaide darmkanker, een hersentumor, uitgezaaide longkanker en uitgezaaide melanoomkanker.

Tags

OVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck