OML’er Roy geeft update: ‘Gestopt met chemo’

Roy geeft update over status
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

OML’er Roy geniet momenteel samen met zijn gezin van een prachtige vakantie op Aruba. Hoewel het goed met hem lijkt te gaan, is de realiteit helaas anders. Zijn vrouw Annick deelt een update over zijn gezondheid.

Het leven van Roy en Annick is allesbehalve makkelijk. Samen met hun zoontje Scott proberen ze met volle teugen van elke dag te genieten. Op dit moment zijn ze op Aruba, waar ze genieten van een onvergetelijke vakantie.

‘Roy is heel ziek’

Op Instagram deelt Annick dagelijks een verslag over de vakantie. De leukste kiekjes komen voorbij en met Roy lijkt het een stuk beter te gaan. Helaas is de realiteit anders, zo laat ze weten in Instagram Stories.

,,Zoveel lieve berichtjes van mensen die niet wisten dat hij zo ziek was”, schrijft Annick. ,,En dat klopt, ik deel veel op social media en probeer ook zoveel mogelijk de zwaardere tijden te delen waar we soms in zitten. Maar ook niet altijd alles, want dan ben ik/wij bang dat we te lang in het negatieve blijven hangen terwijl sommige gevoelens soms maar enkele uren er zijn maar soms ook dagen.”

Gestopt met chemo

Die negatieve gevoelens leveren veel spanning op, legt Annick uit. ,,Waardoor ik me ook vaak neerwaarts voel en het moeilijk vind om daar uit te komen. Roy heeft dit gelukkig minder.”

Dat Roy zo ziek was had allemaal te maken met de chemo’s. ,,De artsen hebben in januari besloten om te stoppen met de chemo’s. Zijn lichaam was uitgeput en kapotgemaakt”, schrijft Annick. ,,Toen hebben we besloten om een vakantie te boeken naar Tenerife (een eiland dat we kennen) en op te laden en deze lange vakantie naar Aruba te verplaatsen naar een moment waarvan we hopen dat Roy zich beter voelde, gelukkig is dat ook zo.”

Kritiek op Annick

Hoewel het gezin op veel steun kan rekenen, krijgt Annick ook te maken met kritiek. ,,Ik vind het soms moeilijk en verdrietig dat mensen (gelukkig niet vaak) sturen: ‘Waarom doe je samenwerkingen? Ik vond jullie zo leuk’. Je mag gerust je mening delen met mij, maar weet ook één ding hierover. Social media en dingen delen met jullie is een hobby geworden”, legt ze uit.

Ook vertelt ze dat ze door de samenwerkingen juist leuke dingen kunnen doen als gezin. ,,Doordat ik deze super leuke samenwerkingen aanga kan ik Roy ook nog onvergetelijke momenten geven, en natuurlijk Scott met ons als gezin. Hoe fijn is dat?”

Tags

OVER MIJN LIJKROY EN ANNICK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck