OML’er Roy heeft last van starende vakantiegangers: ‘Erg ongemakkelijk’

Roy heeft veel last van starende mensen op vakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy, bekend van het programma Over Mijn Lijk, geniet momenteel met zijn gezin van de zon op Mallorca. Op het Spaanse eiland zijn een hoop Nederlandse toeristen te vinden die Roy herkennen. ,,We vinden het staren en de stiltes wel een klein beetje ongemakkelijk worden.”

Dat Roy ongeneeslijk ziek is, weerhoudt hem er niet van om van het leven te genieten. Samen met zijn vrouw Annick en zoontje Scott zijn ze naar Mallorca gevlogen om te genieten van zon, zee en strand. En zoals we van Annick gewend zijn, deelt ze elke dag een update.

Aangestaard

Annick deelt foto’s van etentjes, cocktails en uiteraard van het strand. Het gezin kan na alle narigheid van de afgelopen jaren even genieten van de rust. Maar dat Mallorca populair is onder Nederlandse toeristen heeft het stel ook ondervonden, want ze worden voortdurend aangestaard.

‘Ongemakkelijk’

Veel Nederlanders herkennen Roy nog altijd van het programma en vallen stil wanneer hij voorbijloopt. Annick wil daarom iets kwijt. ,,Lieve mede vakantievierders die hier ook op Mallorca zijn. We vinden het juist gezellig als jullie hallo zeggen of het leuk vinden om te kletsen”, laat Annick weten in Instagram Stories. ,,We vinden het staren en de stiltes wel een klein beetje ongemakkelijk worden. We bijten echt niet en negeren je ook niet! We vinden het alleen maar gezellig haha.”

Goed nieuws

Eerder dit jaar kreeg Roy goed nieuws. Hij moet elk halfjaar naar het ziekenhuis voor een MRI-scan om te kijken of de hersentumor gegroeid is en twee maanden geleden was het weer zo ver. Het was een spannende dag, maar gelukkig kwam in het ziekenhuis het verlossende woord dat de tumor niet gegroeid is. ,,Jaaaa, Roy heeft weer een goede MRI uitslag gekregen”, schreef Annick op Instagram. ,,De tumor gedraagt zich rustig en is op dit moment niet gegroeid.”

Tags

OVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck