OML’er Roy opnieuw in spanning: ‘Vandaag uitslag in ziekenhuis’

Weer spannende dag voor Roy|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy en Annick, bekend van het vorige seizoen van Over Mijn Lijk, zaten de afgelopen weken weer in enorme spanning. Alsof het gezin al niet genoeg ellende moet doorstaan, kreeg Roy plotseling een raar plekje op zijn arm. Twee weken geleden werd dat weggehaald en vandaag krijgen ze de uitslag. ,,Wat killing waren deze twee weken.”

Roy kreeg in 2018 te horen dat hij een hersentumor heeft, een dag die hij en zijn vrouw Annick nooit zullen vergeten. Hoewel de tumor zich op dit moment ‘rustig’ gedraagt, krijgt Roy binnenkort weer een hersenscan om te kijken in hoeverre de tumor gegroeid is.

Daarmee is een spannende periode aangebroken voor het koppel. ,,Voor nu is het: genieten van de tijd die we hebben samen”, liet Annick onlangs weten op Instagram.

Plekje laten weghalen

En of dat nog niet genoeg is, kregen ze onlangs opnieuw te maken met een tegenslag. ,,Roy heeft namelijk twee weken geleden een plekje weg laten halen op zijn arm wat er niet goed uitzag”, legt Annick op Instagram uit. ,,Wat killing waren deze twee weken. Ik heb het niet met jullie gedeeld omdat ik blij was als ik er een uur niet aan dacht.”

Uitslag in het ziekenhuis

Vandaag krijgen ze de uitslag in het ziekenhuis. ,,Ik had onwijs veel spanning”, aldus Annick. ,,Geen idee hoe we het ziekenhuis uit zouden lopen. Goed nieuws? Slecht nieuws? Mijn gevoel zei slecht. Roy zijn gevoel zei goed!”

Gelukkig blijkt Roy zijn gevoel te kloppen. ,,Ik ben dit gaan posten op het moment dat we de uitslag al wisten, aangezien ik jullie die spanning niet wil laten voelen aangezien jullie altijd zo lief meeleven”, schrijft Annick dankbaar. ,,De uitslag is GOED! Zo ontzettend opgelucht en nu kan de dag eigenlijk pas beginnen voor mij.”

Tags

OMLOVER MIJN LIJKROY EN ANNICK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck