OML’er Roy terug naar ziekenhuis: MRI-scan en revalidatie

Roy zieker dan eerder gedacht
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy, die we kennen uit het programma Over Mijn Lijk, moest gisteren terug naar het ziekenhuis. Hij had een MRI-scan en meerdere neurologische onderzoeken. Nu is het wachten tot hij gebeld wordt. ,,Met uitslagen en misschien nog een revalidatiemogelijkheid”, laat zijn vrouw Annick op Instagram weten.

Het was gisteren een lange dag voor Roy. Hij moest terug naar het ziekenhuis omdat hij ruim twee jaar geleden is bestraald met protonen in het UMCG. En omdat die behandeling nog niet zo lang in Nederland gegeven wordt, moet Roy eens in de zoveel tijd terug voor een MRI-scan en neurologische onderzoeken.

‘Soms voelt het alleen’

,,Einde van de dag hebben we een afspraak bij de radiotherapie voor een controle bij de hoofdbehandelaar van Roy en krijgen we een beeld van wat deze behandelingen met hem hebben gedaan”, legt zijn vrouw Annick, die mee was naar het ziekenhuis, uit op Instagram. ,,Op deze dag zullen ze ook in gesprek gaan met mij, dat is voor het eerst sinds Roy geconstateerd is met een hersentumor. Dit vind ik echt ontzettend fijn want soms voelt het heel alleen.”

Update

De dag was dus niet alleen voor Roy, maar ook voor Annick gevuld met afspraken. Later geeft Annick weer een update hoe de dag is verlopen. ,,Ergens was het echt heel interessant en even ‘fijn’ om weer wat dingen over de tumor te horen”, legt ze uit. ,,Er waren zelfs dingen die we wel wisten maar eigenlijk gewoon zijn vergeten door alle informatie die je vaak krijgt.”

Revalidatie

De komende twee weken krijgen Roy en Annick twee telefoontjes. ,,Met uitslagen en misschien nog een revalidatiemogelijkheid voor Roy”, vervolgt ze. Ze belooft haar volgers daar later meer over te vertellen. ,,Als er voor ons ook meer duidelijkheid is.”

Dankbaar

Annick is dankbaar dat zij en Roy zoveel steun van volgers krijgen. ,,Ik lees alle berichten maar antwoorden zit er even niet in, wat jullie vaak wel van mij gewend zij, want dat kost nu zoveel energie. Maar wel dank voor de lieve woorden.”

Tags

OVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck