OML’ers blikken terug in reünie: ‘Geborreld en gehuild’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Deelnemers van het programma Over Mijn Lijk zijn afgelopen weekend samengekomen voor een reünie. Het was een bijzondere, maar ook verdrietige dag. ,,We hebben geborreld maar ook gehuild.”

Reünie

In Over Mijn Lijk volgde Tim Hofman zes jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Irene, Jip, Francis, Kiki, Patrick en Roy waren de deelnemers van afgelopen seizoen. Elke aflevering heeft stuk voor stuk een hoop losgemaakt bij kijkers.

Kijkers zijn dan ook benieuwd hoe het na al die tijd met de deelnemers gaat. In het programma ‘Over Mijn Lijk – de Reünie’ komen de deelnemers en/of hun familieleden bij elkaar en halen ze samen met Tim Hofman herinneringen op. Want hoe gaat het nu eigenlijk met ze?

‘Het leven is oneerlijk’

Roy en Annick hebben alvast een voorproefje gegeven over de reünie, die afgelopen zaterdag plaatsvond. ,,Allereerst was het ontzettend gezellig en leuk om iedereen weer te zien”, schrijft Annick op Instagram. ,,We hebben gekletst, gegeten, geborreld maar ook gehuild. We hebben momenten besproken die ons het meest zijn bijgebleven maar ook over lieve mensen gepraat die er niet meer bij konden zijn. Soms is het leven gewoon dik vet ONEERLIJK.”

Patrick en Kiki

Zo vond Annick het fijn om Tibby, de vrouw van Patrick, weer te zien. ,,Elkaar veel te lang niet gezien maar gelukkig wel gesproken. Een veel te lieve mama die ik al het geluk van de wereld gun”, schrijft Annick bij een foto met Tibby. Patrick overleed op 26 oktober 2020, nog voordat het negende seizoen op televisie verscheen, aan darmkanker.

Helaas is Patrick niet de enige deelnemer die er niet meer is. Ook Kiki, die op 14-jarige leeftijd ziek werd, is overleden. Zij kreeg op 24 juli 2019 de diagnose leverkanker en bleek al uitzaaiingen in haar longen te hebben. Kiki is meer dan een jaar geleden overleden op 16-jarige leeftijd. Haar ouders en zusje blikken in de nieuwe reeks terug op haar leven.

Tags

OMLOVER MIJN LIJKTIM HOFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck