Onbegrip na lachwekkend statement Emma en Wesley: ‘Onze eigen Khloé Kardashian’

Lachwekkend statement van Emma en Wesley
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn weer een setje. In een statement op Instagram laat Wesley weten dat hij nooit ontrouw aan Emma is geweest. Lachwekkend, vinden volgers. ,,Onze eigen Khloé Kardashian.”

Emma kondigde in maart dit jaar aan dat zij en Wesley een punt achter hun relatie hadden gezet. De relatiebreuk werd vlak na de overspelgeruchten bekendgemaakt. Wesley zou Emma bedrogen hebben, maar in een statement op Instagram weerspreekt Wesley dit. ,,Gedurende onze relatie ben ik nooit ontrouw geweest aan Emma en zou ik nooit iets doen om het respect dat ik voor haar heb, te ondermijnen”, schrijft hij.

Emma en Wesley weer samen

Volgens Wesley zijn wachtwoorden van hem gehackt, waardoor hij naar eigen zeggen een tijdje in een ‘vals daglicht’ is gezet. ,,Het is een moeilijke periode geweest die ik graag achter me wil laten. Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest maar we hebben elkaar weer gevonden.”

‘Onze eigen Khloé Kardashian’

Volgers vinden het statement behoorlijk lachwekkend. ,,Zijn social media is gehackt door gelekte wachtwoorden? En al die foto’s en afspraakjes dan waar hij gespot is? Was dat ook een dubbelganger? Haha”, schrijft iemand op Instagram. Veel mensen begrijpen niet waarom Emma terug is bij Wesley. ,,Nou, daar gaat je zelfrespect”, luidt het. ,,Onze eigen Khloé Kardashian.”

‘Gênant’

Yvonne Coldeweijer noemt het statement van Wesley gênant. ,,Dit is zo gênant. Is dat wat Emma nu denkt? Wauw”, schrijft ze op haar juicekanaal. Ook deelt ze juice over Wesley van vorig jaar. ,,Juli 2022. Emma Heesters was lekker op vakantie naar de Malediven met haar vriend Wesley. Liefde en infinity en zo… In ieder geval bij Wesley voor zo lang als de vakantie duurde. Een week later vloog hij namelijk met z’n vrienden naar Ibiza”, schrijft de juicekoningin.

Op Ibiza zou Wesley zich als vrijgezel hebben gedragen. ,,De profvoetballer verbleef in een villa met zijn matties en ze namen tijdens stapavondjes de ene na de andere griet mee naar huis”, vervolgt ze. ,,Ik lees hier niks wat te maken heeft met een wachtwoord. Gewoon van een spion gehoord die jou recht heeft aangekeken die avond.”

Tags

EMMA HEESTERSWESLEY HOEDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck