Onbegrip over liefdeshereniging met Jeroen: ‘Einde carrière Linda’

Niemand snapt de leugens meer van Linda de Mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een hoop onbegrip ontstaan nadat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen gefotografeerd zijn in Parijs. Linda laat weten dat ze iets ‘uit te zoeken’ heeft met Jeroen en het zou zomaar kunnen dat dat besluit haar duur komt te staan.

Linda verbrak vorig jaar de relatie met Jeroen na de BOOS-aflevering over The Voice of Holland. De presentatrice kreeg eerst veel steun, maar nu keren steeds meer mensen haar de rug toe. Twitter staat vol met reacties op de tortelduifjes en die zijn absoluut niet positief.

Trap na voor slachtoffers

Veel mensen begrijpen niet wat Linda uit te zoeken heeft. ,,Linda heeft altijd volgehouden dat ze van niets wist. Maar nu weet ze het zeker en maakt het haar blijkbaar niets uit?”, schrijft iemand op Twitter. En een ander: ,,Linda de Mol, die het hele The Voice of Holland-schandaal vooral erg vindt voor zichzelf – de slachtoffers noemde zij in de kantlijn – geeft de slachtoffers van Jeroen Rietbergen nu een extra trap na.”

Onbegrip is er ook zeker bij de slachtoffers, laat advocaat Sébas Diekstra, die enkele slachtoffers van The Voice-zaak bij staat, weten aan De Telegraaf. ,,De verschillende cliënten vinden dat Linda de Mol natuurlijk zelf mag bepalen met wie zij haar leven invult, maar begrijpen doen zij het echt niet”, aldus Diekstra.

Consequenties

Ook kan de liefdeshereniging grote consequenties hebben voor Linda. Het zou namelijk zomaar het einde van haar carrière kunnen betekenen. ,,Ik heb heel erg het idee dat dit een voorbode is op misschien wel het einde van de televisiecarrière van Linda de Mol”, vertelt Jordi Versteegden in een video op de website van de Telegraaf. ,,Dat ze heel erg zoiets heeft van: ik ga voor mezelf kiezen en wat de buitenwereld ervan vindt maakt me niet uit.”

‘Einde carrière Linda’

Wilfred Genee stipte het gisteren aan in Vandaag Inside. ,,Ik lees dat mensen zeggen dat dit het einde is van de carrière van Linda de Mol”, zei hij tegen René. ,,Dat wel natuurlijk”, antwoordde René van der Gijp. ,,Als je dat soort stappen onderneemt en je neemt zo’n jongen terug, dan moet je ook een grote meid zijn.”

Volgens Özcan Akyol, die aan tafel zat bij Vandaag Inside, moet Linda kiezen tussen de liefde en haar carrière. ,,Zelfs als hij schuldig is, kan zij ervoor kiezen om bij hem te blijven. Daar hoeven wij geen mening over te geven. Dan kiest zij voor de liefde in plaats van haar carrière.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie