Ondanks 30 miljoen verlies koopt Gert Verhulst dit penthouse

Gert Verhulst
Door: Charlotte Wijnen
10-06-2021

Wat voor Gert Verhulst een droomjaar moest worden, werd door corona een nachtmerrie. Een verlies van 30 miljoen euro van Studio 100 was het resultaat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In het begin leek 2020 alles in huis te hebben voor een topjaar. Studio 100 verkocht in de voorverkoop 450.000 tickets voor verschillende musicals, opende een hotel in Plopsaland en startte een nieuw waterpretpark op. Maar het draaide anders uit.

Volle capaciteit

Corona zette voet aan wal en even later moest Studio 100 zowel zijn theaters als zijn pretparken sluiten. ,,Elke ochtend om 6 uur zit ik aan de radio gekluisterd voor de vaccinatiecijfers. Heel belangrijk om te weten wanneer we weer op volle capaciteit kunnen draaien”, zegt Hans Bourlon tegen Het Laatste Nieuws. Samen met Gert Verhulst is hij de oprichter van Studio 100.

Privé-vastgoed

Gert daarentegen, is op dit moment ook bezig met zijn privé-vastgoed. Ondanks de 30 miljoen euro verlies van Studio 100, koopt Gert een luxueus penthouse met een prijs vanaf 1,1 miljoen euro.

Het penthouse bevindt zich op de hoogste verdiepingen van het pand, wat vermoedelijk een prachtig uitzicht over Antwerpen geeft. Met een oppervlakte tussen de 163 en 234 vierkante meter én drie slaapkamers, heeft Gert genoeg ruimte. Bekijk het appartement hier.

Meer DenD