Ondanks nieuwe liefde: Dirk Kuyt nog steeds getrouwd met Gertrude

Dirk nog steeds getrouwd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Dirk Kuyt al enige tijd samen is met Kate Ruinemans en ze zelfs al gaan samenwonen, blijkt nu dat hij nog altijd getrouwd is met zijn jeugdliefde Gertrude van Vuuren. Het dreigde zelfs uit te lopen op een vechtscheiding…

Na 22 jaar samen te zijn geweest met Gertrude, was Dirk Kuyt niet meer gelukkig. Hij besloot twee jaar geleden de stekker uit hun relatie te trekken. Kort na de breuk kwam naar buiten dat hij alweer een nieuwe liefde heeft: Kate Ruinemans. Maar wat niemand weet, is dat Dirk officieel nog altijd getrouwd is met Gertrude.

Vechtscheiding

,,Er is nu al twee jaar getouwtrek over een goede regeling. Zowel financieel als voor de kinderen”, onthult een goede vriendin van Gertrude in weekblad Privé. ,,Gertrude zit er helemaal doorheen, omdat het allemaal zo moeizaam gaat.”

Op 6 april zou er een zitting zijn waar alles duidelijk moest worden over de definitieve scheiding. ,,Het verliep zo stroef dat het erop leek dat het op een vechtscheiding zou uitlopen. Er is veel te verdelen, zoals onroerend goed in binnen- en buitenland, geldkwesties en een alimentatieregeling.”

Geheim

Het contact tussen de twee ging al stroef, maar door deze moeizame onderhandelingen is het nog meer verslechterd. Dit kwam doordat Gertrude destijds in Privé las dat er een ander in het spel was. Dirk huurde een appartement in Amsterdam waar hij in het geheim afsprak met Kate.

Omdat er steeds parkeerboetes binnenkwamen van Dirks auto die in de ochtenden steeds in die straat geparkeerd stond, had Gertrude wel een vermoeden dat er iets aan de hand was, maar ze had er niet bij stilgestaan dat er een ander in het spel zou zijn.

Gezamenlijk akkoord

Gelukkig is er uiteindelijk wel een gezamenlijk akkoord gekomen over de scheiding en kan de rechter binnenkort de scheiding officieel uitspreken. Privé meldt dat Gertrude vermoedelijk een aanzienlijk geldbedrag krijgt en hun huis op Aruba.

Tags

DIRK KUYTGEHEIMGETROUWDNIEUWE LIEFDENIEUWE VRIENDINONTHULLINGSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie