Ondanks nieuwe vriendin: ‘Dirk Zeelenberg en ex niet officieel gescheiden’

Komt Dirk niet van zijn vrouw af?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dirk Zeelenberg vertelde onlangs dat hij al een tijdje een nieuwe vrouw in zijn leven heeft. De twee zijn behoorlijk serieus met elkaar: ze zijn zelfs al samen naar Curaçao geweest. Toch lijkt het erop dat Dirk nog niet officieel gescheiden is van zijn ex Suus…

Dirk en zijn ex-vrouw Suus ontmoetten elkaar op het Curaçao, dezelfde plek als waar Dirk onlangs met zijn nieuwe vriendin Nicole was. De acteur en trouwambtenaar liet vorige maand vanuit Curaçao weten dat hij in de zevende hemel is. ,,Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik deze in alle opzichten prachtige vrouw in mijn armen mag houden”, vertelde hij aan RTL Boulevard.

Niet officieel gescheiden?

Toch lijkt Dirk nog het een en ander te moeten afhandelen met Suus. De twee waren bijna twaalf jaar getrouwd en hebben samen drie kinderen. Vorig jaar maakte Dirk bekend met Suus te gaan scheiden, maar het lijkt erop dat de twee niet officieel gescheiden zijn. De echtelijke woning in Amsterdam is namelijk nog steeds van hen beiden, meldt weekblad Weekend.

Lege handen

Dirk en Suus kochten het huis eind 2020 voor 1,23 miljoen euro en Dirk liet er een hypotheek op vestigen van 1,23 miljoen euro. Dirk is in de echtelijke woning blijven wonen en daarom zal hij, als de scheiding rond is, Suus moeten uitkopen. Maar hoe langer Dirk wacht met uitkopen, hoe minder het huis waard wordt vanwege de dalende huizenprijzen. En: als de woning getaxeerd wordt op dezelfde prijs als waar het voor gekocht werd, blijft er volgens Weekend niets over voor Suus.

Loopt Suus tonnen mis?

Dirk heeft naast de echtelijke woning, ook nog een appartement op Curaçao en een vakantiewoning op de Veluwe. Maar omdat alles op de naam van Dirk staat, heeft Suus er bij de scheiding geen recht op. Dat betekent dat wanneer de scheiding wél rond is, Suus tonnen misloopt…

Tags

Dirk ZeelenbergGescheidenScheiden

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie