Ondanks ontkennen management: DIT zegt Vinny zelf over relatie met Monique

Reactie Vinny op relatiegerucht met Monique
Door: Charlotte Wijnen
22-10-2021

Monique Westenberg zou het erg gezellig hebben gehad tijdens haar vriendinnentripje naar Bonaire. Tijdens een feestje zou ze aan de praat zijn geraakt met Vinny en daarna samen wat tijd hebben doorgebracht. En hoewel het management van Monique dit steevast ontkent, heeft Vinny zélf gereageerd op de geruchten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Na het feestje vertrokken met de dj

Eén van de vriendinnen van Monique was vijftig jaar geworden en dat werd groots gevierd. Met zestien vriendinnen gingen ze op reis naar Bonaire om daar even helemaal los te gaan.

Op één van de feestjes waar de vriendinnen aanwezig waren, was er een man die de aandacht van Monique wist te trekken. Namelijk de dj van het feestje: Vinny James. Na het feestje zou ze vertrokken zijn met de dj om wat tijd samen door te brengen.

Vinny reageert

De geruchtenmolen ging direct draaien en volgers vroegen zich af of Monique nou echt een nieuwe liefde gevonden heeft.

Na alle geruchten besloot het management van Monique te reageren en ontkent dat er iets gebeurd is tussen de twee. ,,Waar we normaliter eigenlijk nooit op roddels reageren, willen we nu laten weten dat dit onzin is”, liet het management aan Shownieuws weten.

Maar Instagramaccount Realityfbi deelt nu een screenshot in zijn Stories waarin Vinny zélf bevestigt dat hij in Bonaire tijd met Monique heeft doorgebracht. Hij laat weten dat hij met Monique ‘ervandoor is gegaan’. Of de prille liefde ook gaat leiden tot meer, zullen we moeten afwachten.

Meer DenD