Ondanks slechte reputatie: zakelijk succes voor Waylon

Zakelijk gaat het Waylon voor de wind
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel het in zijn privéleven een behoorlijke puinhoop is, gaat het met zijn zaken juist goed. Waylon is de coronatijd fluitend doorgekomen en heeft het financieel goed voor elkaar. Zó rijk is hij!

Kort nadat het overspel van Waylon aan het licht kwam, kocht Bibi een pand in de Vruchtenbuurt in Den Haag. Even leek het er dan ook op dat ze had besloten Waylon te verlaten.

Relatietherapie

Maar Waylon deed er werkelijk álles aan om spijt te betuigen. Hij ging diep door het stof en gooide de ene na de andere excuses op Instagram. Het bleek te werken, want Bibi leek hem al snel te vergeven. Ze vertelde dat ze voor haar gezin wil vechten en samen besloten ze in relatietherapie te gaan.

Luxe

Toch vragen velen zich af waarom Bibi niet weggaat. Naast het feit dat het koppel twee kinderen samen heeft, zou er ook iets anders kunnen spelen. Al snel deden geruchten de ronde dat Bibi haar luxe leven niet los zou willen laten. En dat zou goed kunnen, want volgens weekblad Party staat Waylon er financieel beter voor dan ooit.

Nóg rijker

Omdat niemand tijdens de coronatijd kon optreden, moesten veel artiesten geld inleveren. En hoewel ook Waylon lange tijd niet kon optreden, lijkt hij de coronatijd fluitend doorgekomen te zijn. Sterker nog: hij is nóg rijker dan hij was voor de coronatijd!

Halfuur optreden

Waylon is eigenaar van twee bedrijven. Het eigen vermogen van zijn tweede bedrijf, Waymore B.V., bedraagt per eind 2021 2,2 miljoen euro, meldt Party. En dat terwijl dat twee jaar geleden, voordat het coronavirus uitbrak, iets minder dan 1,5 miljoen euro bedroeg. Dat betekent dat Waylon er maar liefst 700.000 euro op vooruitgegaan is.

Inmiddels kan de zanger natuurlijk ook weer optreden, en ook daar vraagt hij een hoop geld voor. Een optreden van een halfuur kost maar liefst 14.950 euro.

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck