Ondanks slechte reputatie: zó rijk is Maan

Maan is steenrijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er wordt in de media voortdurend geschreven over de vermeende affaires die Maan de Steenwinkel zou hebben gehad met BN’ers. Maar ondanks de slechte reputatie die ze heeft opgebouwd, is ze enorm rijk geworden.

De geruchten over de affaires van Maan gaan al langere tijd. Zelfs voor de juicekanalen werden er verhalen verspreid over haar vermeende affaire met Marco Borsato. De zanger heeft de affaire altijd ontkend, en ook Maan heeft er onlangs een reactie op gegeven.

Marco Borsato, Ali B en Jan Smit

,,Omdat ook over mij verhalen de ronde hebben gedaan, wil ik hier voor eens en voor altijd duidelijk over zijn: in mijn jaren bij ‘The Voice’ heb ik zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen. Ik ben door niemand onheus bejegend en heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren, want het ging om muziek”, zo schreef ze op Instagram.

Maar Marco is niet de enige BN’er waar Maan volgens geruchten het gezellig mee heeft gehad. Ook Ali B en Jan Smit worden genoemd en onlangs kwam daar nog een zanger bij: Freek Rikkerink, bekend van het duo Suzan & Freek.

In de bezemkast met Freek

,,Het gerucht gaat dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy waar op dat moment een crew party was. Ook Maan was op deze party aanwezig en daar zouden Maan en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad. Het verhaal gaat namelijk dat de twee seks hebben gehad met elkaar in een bezemkast”, meldde Juicechannel eerder.

Afgekraakt

In de media gaat het dan ook vaak over de vermeende affaires van Maan, en niet over haar succes als zangeres. En wanneer het daar wél over gaat, kan Maan ook nog eens op een hoop kritiek rekenen. Zo werd haar optreden op Pinkpop door bezoekers keihard afgekraakt. ,,Ik ben naar uitvaarten geweest die leuker waren dan Maan’s optreden op Pinkpop”, luidde het op Twitter.

Tóch miljonair

Toch blijkt Maan enorm succesvol te zijn. De zangeres is eigenaresse van twee bedrijven: Maan Productions B.V. en The Power of Love B.V., meldt weekblad Party. Haar totale vermogen is gestegen naar iets meer dan 1,5 miljoen euro, een toename van bijna 1,1 miljoen euro in twee jaar tijd. Dat betekent dat Maan in één klap miljonair is geworden.

Tags

AFFAIREALI BJAN SMITMAANMAAN DE STEENWINKELMARCO BORSATOSUZAN EN FREEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck