Onderzoek Consumentenbond: Dirk opnieuw goedkoopste supermarkt van Nederland

Dirk opnieuw de goedkoopste ook met biologische producten.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De goedkoopste met A-merken in 2022, de goedkoopste met basisboodschappen in 2022, 2023 en 2024 en nu ook nog eens de goedkoopste supermarkt voor biologische producten. Voor de vijfde keer op rij roept de Consumentenbond Dirk uit tot de goedkoopste supermarkt. De prijzen van de discounter zijn 18% lager dan gemiddeld.

De Consumentenbond vergeleek de prijzen van 135 biologische producten in 10 supermarkten. Ongeveer de helft van de boodschappenlijst bestond uit verse levensmiddelen, zoals groenten, fruit, vlees- en zuivelproducten. Maar ook pasta, rijst, koffie, thee en olijfolie werden meegenomen in het onderzoek.

Marcel Huizing, directeur van Dirk van den Broek: ,,Jaar in, jaar uit is Dirk de goedkoopste supermarkt. Niet alleen voor A-merken en basisboodschappen, maar ook voor biologische producten betaal je het minst bij Dirk. De boodschap is wat mij betreft echt duidelijk: op Dirk kun je rekenen als je niet meer wilt betalen dan nodig is. Zo houd je geld over voor andere dingen.”

Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 131 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. Supermarkten van Dirk van den Broek zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck