Onderzoek gestart naar Nikkie Plessen vanwege vliegreis zoontje

Nikkie onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nikkie Plessen krijgt de inspectie van Leefomgeving en Transport op haar dak. Haar 7-jarige zoontje Alain mocht afgelopen weekend tijdens een privévlucht achter het stuur zitten. De situatie heeft er zelfs tot geleid dat er een onderzoek is gestart.

Afgelopen weekend kwam de grote droom uit voor Alain, het 7-jarige zoontje van Nikkie. Ze deelde vol trots een foto van haar zoontje in de cockpit en veroorzaakte behoorlijk wat commotie. ,,Levensgevaarlijk!”, schreef Menno Swart op Twitter.

Incident met neergestort vliegtuig

Nikkie verwijderde de foto snel weer, maar het kwaad was al geschied. ,,Het kan fout aflopen, zoals in 1994. Rus liet zoon sturen, die schakelde auto-piloot uit en Airbus crashte”, aldus Menno.

Hij heeft het hier over een incident met Aeroflot in maart 1994, toen een piloot zijn kinderen mee aan boord nam. Het lukte de zoon het vliegtuig van de automatische piloot af te halen zonder dat dit gemerkt werd, waardoor het vliegtuig neerstortte.

Onderzoek naar Nikkie

De situatie in de privéjet van Nikkie heeft geleid tot onderzoek door de Inspectie Leefomgeving en Transport. ,,Die zeggen: ‘We hebben het van Menno, maar we hebben het zelf ook gezien”’, vertelt Albert Verlinde in Shownieuws. ,,Ze vinden het aanleiding om een onderzoek te starten. Waarom? ‘Want je laat je kind ook niet op schoot in een auto op de snelweg zitten.”’

Tags

COMMOTIENIKKIE PLESSENONDER VUUROPHEF

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck