Onderzoek naar overval op Yes-R gestaakt

Door: DitjesDatjes
06-05-2022

Het onderzoek naar de overval op rapper Yes-R is gestaakt. In de nacht van 3 op 4 december vorig jaar werd een man in Diemen beroofd. Het onderzoek daarnaar ligt stil, zo laat een woordvoerder van de politie weten aan het ANP. Die kan om privacyredenen niet bevestigen dat het om Yes-R gaat.

In december deelde Yes-R echter zelf op Instagram dat hij, ruim een week na de overval op zijn neef Ali B, ook is beroofd. De 35-jarige rapper liet toen weten dat zijn gezin en hij “ongedeerd” zijn, maar hij deed verder geen uitspraken over het voorval. “Vannacht ben ik beroofd. In het kader van het politieonderzoek kan ik verder geen uitspraken doen”, schreef de rapper. “Mijn familie en ik zijn ongedeerd, uiteindelijk is dat het belangrijkst.”

Ali B werd een week eerder samen met zijn chauffeur vlak bij zijn huis overvallen. De rapper werd bedreigd met een vuurwapen en beroofd van zijn horloge.

De woordvoerder van de politie laat weten dat het onderzoek heropend wordt indien nieuwe info naar buiten komt. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een anonieme tip.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD