Onduidelijkheid over zwangerschap Naomi

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Angelina en Milano krijgen misschien een halfbroertje- of zusje! Naomi, die nieuwe vriendin van Michael van der Plas, is volgens een test zwanger! Maar…volgens een tweede test toch niet. In hun soap op Youtube vertellen Michael en Naomi dat Naomi twee weken overtijd is, en ook andere zwangerschapssymptomen heeft.

Geur

,,Naomi is de laatste tijd misselijk en opvliegerig”, vertelde Michael al in de vorige vlog. Ook Naomi denkt dat er meer aan de hand is. Ze is in het filmpje te zien terwijl ze net heeft overgegeven. ,,Het gebeurt wel vaker dat niet regelmatig, precies op de dag af m’n maandelijkse vriendin weer langskomt. Maar het is wel zo dat ik misselijk ben en dat ik niet tegen bepaalde geuren kan. Zo ben ik gek op winegums, maar die geur kan ik nu echt niet meer aan.”

Of Naomi écht zwanger is weet Michael niet, want blijkbaar denkt Naomi dat wel vaker. ,,Ik maak wel vaker mee dat ze overtijd is. Volgens mij moet ze gewoon op een andere datum ongesteld worden.”

In de wc praat Naomi met een vriendin, en vertelt haar dat ze al meerdere keren heeft moeten overgeven, emotioneler is dan normaal en dat ze chagrijnig is.

Stiefkinderen

De realityster weet dat Naomi, die 23 jaar oud is, graag kinderen wil. Ze is dol op de kinderen van Michael, Angelina en Milano, en ving hun liefdevol op toen het slecht ging met hun moeder Samantha de Jong. Ook nu Samantha in een afkickkliniek zit zorgt Naomi samen met Michael voor de kinderen.

De eerste zwangerschapstest was positief, maar de tweede negatief. Hoewel Naomi heel graag kinderen wil was ze toch opgelucht toen op de tweede maar één streepje te zien was. ,,Ik wil heel graag kinderen. Maar ook heel graag nu niet”, zei ze in de nieuwste vlog.

Tags

ANGELINAGEZINSUITBREIDINGMICHAEL VAN DER PLASMILANOZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck