Onduidelijkheid rondom verhuizing Martien Meiland

Martien Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Martien Meiland en zijn vrouw Erica zouden een villa hebben gekocht in Hengelo. Het is een prachtige woonboerderij met gastenverblijf en een enorm stuk grond. Maar BekendeBuren twijfelt of de kasteelheer wel echt de woning heeft gekocht.

Woning onvindbaar

Volgens de website zijn er verschillende aanwijzingen dat Martien helemaal niet de nieuwe eigenaar van de woonboerderij is. In het Openbaar Kadaster staat de koop van het pand namelijk niet onder zijn naam. De woning heeft ook op Funda gestaan en gebruikelijk is als de woning verkocht is, dat deze nog een tijd op de website staat met een balkje ‘verkocht’. Nu is de boerderij echter helemaal niet meer te vinden op Funda. Ook is de woning verwijderd van de website van de desbetreffende makelaar.

Het kan natuurlijk zo zijn dat Martien en Erica de woning nog niet definitief hebben gekocht maar alleen de voorlopige koopakte hebben ondertekend, en dat hun naam daarom nog niet te vinden is in het kadaster. Opvallend is het wel, want de twee maakten al weken geleden bekend de woning te hebben gekocht en zijn onlangs zelfs naar Hengelo geweest om de omgeving te verkennen.

Gasten annuleren verblijf

De geplande verhuizing heeft veel stof doen opwaaien. Hun bed & breakfast in Frankrijk zit het hele jaar nog volgeboekt. Veel reserveringen zijn gedaan door fans van hun real life soaps en zij hoopten wellicht de familie Meiland zelf te ontmoeten. Nu ze gaan verhuizen zullen ze niet meer vaak in Frankrijk zijn en veel mensen voelen zich nu in de maling genomen en hebben hun reservering gecanceld.

Tags

BekendeburenBoerderijEricaFrankrijkHengeloMartien Meilandverhuizingwoning

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie